Bestill billetter her!

Danskebåten til Hirtshals bruker ikke lang tid på overfarten.

 

Danskebåten -
Larvik-Hirtshals
Med hurtigbåt til Hirtshals

Mellom Larvik og Hirtshals kjører de nye hurtigbåtene "Superspeed". Med så raske båter blir danskebåten nærmest for ekspressvei å regne...

 

Spis god mat, få med sitteplasser på kjøpet

Dere bør kjøpe en sitteplass på overfarten til Hirshals, så da anbefaler vi at dere tar skrittet fullt ut og kjøper en plass i buffet-restauranten. Det koster ikke avskrekkende mye mer, og gjør reisen mange hakk koseligere. Er dere riktig heldige får dere plass helt forrest i restauranten - og får panoramautsyn i fartsretningen - såkalt "Kapteinsutsikt".

 

Hvis dere ikke ønsker å kjøpe buttet kan dere bestille sitteplasser i en av loungene. Da sitter dere i komfortable flystoler med TV i ryggen foran.

 

Husk taxfree-butikken

Oppfordringen i overskriften er vel unødvendig - de fleste nordmenn på Danmarkstur husker å gjøre noen gode handler i taxfreebutikken. På danskebåten mellom Larvik og Hirshals er det en stor butikk med godt utvalg i drikkevarer, tobakk, sjokolade og selvfølgelig parfyme o.l.

 

Komfortabel ferd med danskebåten til Hirtshals

Det er lett å sette likhetstegn mellom hurtige båter og ukomfortable reiser, men det er slett ikke tilfelle. SuperSpeed-båtene er stødige i vannet og tar bølgene godt. (Og det kommer fra en som ikke er videre sjøvandt...)

 

Kjøp billetter: Danskebåten:Larvik-Hirtshals

 

Bestill billetter her!