Danskebåten fra DFDS er på vei fra Oslo til København

Fergeruten Oslo-København betjenes av DFDS Seaways

 

Danskebåten Oslo-København

Med danskebåten mellom våre hovedsteder

Hver dag klokken 17 setter en av DFDS Seaways sine ferger ut fra Oslo med kurs for København. Ombord har danskebåten til København forventningsfulle nordmenn som benytter fergen som ren forlystelse eller for transportformål.

 

Med danskebåten på cruise

DFDS har en stor andel passasjerer som tar turen med danskebåten som et cruise, og både stil ombord og fasilitetene er tilrettelagt for dette. Spennet i lugartyper er stort, fra enkle og billige firemannslugarer til luksuriøse lugarer med stil og prisnivå i det øvre sjiktet.

 

Også serveringen ombord på båtene mellom Oslo og København varierer. De enkleste spisestedene har café-standard med varierte småretter, mens de beste restaurantene ombord kan konkurrere med virkelig gode restauranter både på matopplevelse, service og pris.

 

Svipptur med danskebåten eller hotellopphold i København?

Turen med danskebåten til København kan tas som en ren svipptur med i overkant av 7 timer til rådighet i København. Det høres litt lite ut, men sentrum av byen er kompakt slik at dere vil nå å shoppe og besøke ett par turistattraksjoner. Båtturen kan selvfølgelig også kombineres med et hotellopphold.

 

Kjøp billetter: DFDS Seaways (Oslo-København)

 

Bestill billetter her!