Stena Line sine danskebåter seiler mellom Oslo og Frederikshavn

Stena Line seiler strekningen Oslo-Frederikshavn

 

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Danskebåten; starten på bilferien eller bare en kosetur?

Ruten Oslo-Frederikshavn er et vanlig utgangspunkt for bilferien til mange nordmenn, men veldig mange velger også en tur med Stena Line sin ferge til Frederikshavn som en ren kosetur.

 

Danskebåten - første etappe på bilferien

De fleste som reiser på bilferie til Danmark velger å starte turen ombord i danskebåten, og det er forståelig. Ruten om Sverige er lang, og det er ikke særlig spennende å kjøre mil etter mil langs motorveien. De fleste er godt og vel lei lenge før de når den svinedyre bommen på Øresundbroa.

 

Da er det langt bedre å ta en kveld ombord i fergen, nyte et bedre måltid og kanskje litt underholdning, sove godt og komme frem til Frederikshavn uthvilt og klar for en god etappe i bilen.

 

Kosetur på Danskebåten til Frederikshavn

Men det er ikke bare bilferien som starter ombord i danskebåten. Mange velger også å ta en svipptur med båten for å hygge seg og gjøre unna litt lønnsom taxfree-handel. Frederikshavn har en del koselige attraksjoner, men allikevel et begrenset tilbud til de som tar svippturer med danskebåten. Så det er helt greit at fergen ikke ligger så alt for lenge i land der, men snur nesen tilbake mot Oslo.

 

Lugarer for enhver lommebok

Lugarene i Stena Line sine ferger varierer fra enkle og billige, til mer ekslusive lugartyper. Maten ombord går også fra enkle småretter, til buffémiddager, og opp til velkomponert og smakfull restaurantmat (komponert av den kjente mesterkokken Arne Brimi) - så det er et tilbud for enhver smak og lommebok på danskebåten mellom Oslo og Frederikshavn.

 

Kjøp billetter: Stena Line (Oslo-Frederikshavn)

 

Bestill billetter her!