Stena Line sine danskebåter seiler mellom Oslo og Frederikshavn

Stena Line seiler strekningen Oslo-Frederikshavn

 

StenaLine

Ruter og skip

Stenaline fører linjen Oslo-Fredrikshavn mellom Norge og Danmark. Det aktuelle skipet på strekningen er Stena Saga. Dette er en såkalt kombiferge som frakter både personer, biler og gods. Det er derfor fullt mulig å ta med bilen over sjøen hvis dette skulle være ønskelig. Skipet er 167 meter langt og 28,4 meter bredt. Det ble først bygget i 1981 men har gjennomgått renoveringer i 1994, 2003 og 2005 og er derfor svært velholdt. Den totale personkapasiteten er på 2000.

Om bord

Lugarer

Stena Saga tilbyr totalt 10 ulike typer lugarer. Det skulle derfor være mulig for alle å finne en innkvartering som passer spesielle behov. Her kan du velge mellom lugarer for 2, 3 eller 4 personer, med og uten vindu. Ved behov for handicaplugar er dette tilgjengelig, men må bestilles. Reiser du med firbente venner er også mulighet for å bestille hundelugar.

Spa

Hvis du ønsker å slappe skikkelig av om bord har Stena Saga har et stort spa-anlegg på hele 750 kvadratmeter. Pure Nordic Spa er inspirert av Nordens skatter hva angår lys, farger og lukter. Her kan oppleve en perfekt oase for avslapping og energipåfylling for kropp og sjel. Velg mellom ulike behandlinger, dusjer, bassenger og badstuer i fantastisk utsikt.

Barnas båt

Hvis du skal på ferie i skoleferiene tilbyr Stena Saga eventen Barnas Båt. Båten forandres til et eventyr med både pirater, teater, aktiviteter og show for de minste. Barnas Båt har fått enormt mye skryt i omtaler og ternikast 6 av Se og Hør.

Shopping

Ønsker du å handle ombord har du selvsagt muligheten til dette. Her finnes det er utvalg butikker med klær, kosmetikk og parfymer, vesker, klokker og smykker og mer til. Du kan boltre deg i to ulike taxfree butikker på et samlet areal på 900 kvadratmeter.

Konferanse

Hvis du ønsker å ta med de ansatte på en spesiell opplevelse kan Stena Saga ordne i stand konferanserom til dere. Her er det mulighet for å starte møtet på båten før avgang i Oslo. Deretter er det duket for en flotte opplevelser for hele staben på turen over mot Danmark.

Underholdning

Det er viktig for Stena Saga å tilby sine gjester minneverdige opplevelser. Musikk er en viktig stemningsskaper om bord og du vil derfor må mulighet til oppleve live musikk hver eneste dag. I ukedagene, fra mandag til torsdag, er det stemningsfull musikk som står i fokus. I helgene skrus tempoet litt opp for dem som ønsker å danse seg gjennom natten. Du finner diskotek på dekk 10 som er åpent i helgene frem til klokken 05.00. Underholdningen vil variere med tiden, men du kan holde deg oppdatert på hva som skjer under din reise på Stena Sagas hjemmesider.

Mat

Stena Saga har inngått en langtidsavtale med mesterkokken Arne Brimi og tilbyr derfor mat smaksatt av kokken selv. Her kan du enten spile på Metropolian à la carte Restaurant eller Taste buffetrestaurant. Det tilbys varierte retter med innen sjømat, kjøttretter og vegetar. For den som fortsatt har magerom er det selvsagt en smakfull dessertbuffet som kan tilfredsstille de fleste ganer.

Drikke

På Stena Saga finnes det flere barområdet. Dette inkluderer Showbar, Riva Bar og Forza Bar. Skipet har alle rettigheter og du derfor ha mulighet til å nyte noe i glasset hvis dette er ønskelig.

Spill

Hvis du liker spenningen i pengespill har du muligheten til å utfolde dekk på dekk 7 og 4. Her kan du snurre hjulet i Roulette, spille deg til Blackjack eller spinne på de mange forskjellige spilleautomatene. Hver onsdag har du også muligheten til å delta i Bingo med flotte premier.

 

Kjøp billetter: Stena Line (Oslo-Frederikshavn)

 

Bestill billetter her!